8/10/15

INTRODUCCIÓ

L'Acadèmia del Cinema Català i la Fundació Sgae, presenten el "Circuit de Cinema Català. Dia de l'Autor SGAE", amb l'objectiu de consolidar i fomentar un circuit de cinemes que exhibeixin cinema català d'estrenes i reestrenes de manera regular per tot el territori.

Conseguir la normalització lingüística a través de la projecció de pel·lícules catalanes arreu del país, amb una política de preus reduïts on l'autor convida al 50% de l'entrada, i amb una programació que cobreix tots els públics.

Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Xal, la xarxa d'audiovisual local.

El circuit es presentarà del mes de novembre al desembre de 2015 i arribarà a Badalona (Cinema Megacine), La Garriga (Cinema Alhambra), Lleida (Screen Box Funàtic), Sant Cugat del Vallès (Cinesa Sant Cugat del Vallès), Palma de Mallorca (Cineciutat), Sant Feliu de Llobregat (CineBaix), Tarragona (Ocine les Gavarres), Vilafranca del Penedès (Kubrick Cinema), Tàrrega (Cinema Majèstic), La Seu d'Urgell (Cinemes Guiu), Puigcerdà (Cinema Casino Ceretà), Ripoll (Cinema Teatre Comtal), Girona (Ocine), Tremp (La Lira), Lleida (JCA)